23. november 2013

Jeg har fået nyt iPad cover, vil du også ha'?

Jeg har fået nye covers til mine iPadder fra Lux-Case, og nu får I også chancen for at vinde et...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=552365348189618&set=a.329807830445372.75256.272034989555990&type=1

Lux-Case.dk har covers, etuier, holdere og andre accessories til alle mulige forskellige smartphones og tablets, lave priser og så er leveringen gratis, hvilket er noget jeg elsker - det føles bare billigere :-)


Til arbejds iPadden

Til min arbejds iPad har jeg valgt at få denne sammenklappelige executive iPad holder i pink og grå. 
Jeg valgte netop denne fordi min arbejds iPad allerede har fået en eller anden form for slag der har smadret en del af glas skærmen og lavet flere lange sprækker (se indlægget her).
Derfor tænkte jeg at det ville være godt med lidt ekstra beskyttelse til den. Og denne holder har stive kanter der stikker ud, er en smule større en selve iPadden, samt materialer hele vejen rundt (med hul til knapper, højtaler m m!) og kan lukkes så også skærmen beskyttes når den ligger og rumler i tasken.

 Funktions mæssigt passer denne holder også til det jeg har brug for. I arbejdsøjemed bruger jeg oftest iPadden liggende fladt på bordet eller stående i en ca 45graders vinkel. Det er vigtigt for mig at iPadden står stabilet når den står skråt, da jeg skal kunne taste og børnene skal kunne tappe kraftigt (det gør man nemlig når det bliver spændende) når vi bruger forskellige apps uden at det hele bevæger sig. Egentlig ville jeg gerne have haft et neopren etui, men jeg har ikke kunne finde et der stod stabilt nok til dette.

Alt i alt og ISÆR til prisen er jeg rigtig glad for dette cover. Læderkvaliteten er ok til prisen, syningerne virker holdbare og iPadden inkl knapper m m passer fint i holderen. 

Den lille flap der lukker sig rundt om selve iPadden, måtte godt være mere stram, til tider har jeg bandet over at iPadden rykker sig lidt og der ikke er fuldt udsyn fra kameraet
 præget med ordet HERMES, det er jeg ret sikker på den ikke er, men den virker rigtig godt og har indtilvidere holdt rigtig fint disse sidste par måneder jeg har brugt den frem og tilbage, op og ned, hen og ud, igen og igen dagligt.

Holderen koster 249kr og kan købes her hos Lux-Case.dk

Til privat iPadden

Min egen iPad og Adams iPad har på skift vores Wallee case på, så vi kan se video på den om aftenen når vi ligger i vores seng (se indlæg her).
Fra Lux-Case har jeg også fået et klassisk sort læderetui til 209kr.
http://lux-case.dk/classic-laeder-etui-sort-ipad-3-justerbar-stand.html
Hjemme har jeg ikke brug for ligeså meget beskyttelse af iPadden og så ville jeg rigtig gerne have et cover der kunne roteres og sættes i portæt-stilling hvor den kunne stå af sig selv, uden at man skal gøre alt muligt besværligt.
Generelt fungerer coveret også rigtig fint. Når man har iPadden i portræt-stilling kan man ikke bruge den inderste af "stopklodserne" og når man har iPadden i landskabs-stilling kan man ikke bruge yderste uden at det flopper sammen. Men jeg har heller ikke haft brug for disse positioner til noget.
En ting der kan være lidt irriterende er at der ikke er magnet funktion (som i apple smart cover) hvor iPadden automatisk går i dvale når man lukker coveret over skærmen, men det har ikke været umuligt at vende sig til.

 

Til dig????

Nu har du også chancen for at få et nyt cover til din iPad. Jeg har udvalgt den Kinder Ultra Safe iPad holder, da den ser rigtig god ud til børnehænder og -brug. 
http://lux-case.dk/catalogsearch/result/?cat=0&q=kinder
Holderen kommer i 7 forskellige farver og passer til iPad 2, 3 og 4.
http://lux-case.dk/kinder-rod-ultra-safe-ipad-2-4-cover.html

Du deltager i lodtrækningen ved at tilmelde dig Rafflecopteren herunder.
Sidste chance for at deltage er (da da daaaa) fredag d.13. december 2013

Held og lykke!

a Rafflecopter giveaway