8. september 2015

Soundable - Ugens App

Ugens app er til jer derude der var vilde med at spille Wordfeud særligt logopæderne.

Soundable (gratis) er nemlig Wordfeud med IPA lydskrift eller fonemer (man vælger selv) i stedet for bogstaver. Det er nok en af den slags ting som kun logopædinørder synes er sjovt, men tilgengæld synes vi så også det er rigtig sjovt.
Og samtidig en fin måde er det en super måde at få trænet sin lyd- eller fonemskrift.
Appen er (selvfølgelig) lavet på engelsk og man kan kun stave engelske ord så de er nogle lyde vi ikke er så bekendte med og nogle konventioner som er lidt forskellige, men man kan sagtens spille sammen stadig.

Og hvis der nu skulle sidde nogen der heller ikke ved hvad Wordfeud er, så er det Scrabble i en online app udgave, så du kan spille mod dine venner uanset hvor i er og forskudt af tid så man laver bare sit træk når man har tid.

OG HVIS der nu skulle sidde nogen der ikke ved hvad Scrabble er så er det det gamle krydsordsspil med den farverige spilleplade hvor det gælder om at skrive ord som er længere og bruger sjældnere bogstaver end ens modstander, udfra det bogstavudvalg man tilfældigt har.

 
Scrabble
Hvis der er nogen der opretter sig som bruger, så skriv jeres brugernavn herunder i kommentarerne, så kan vi finde hinanden og evt spille mod hinanden... (jeg hedder mariagrundtvig)

Game on!