17. maj 2016

Stavelsesklaver

Forleden lagde jeg et billede op på MinKusineMaria's instagram, af et lille stavelsesklaver, jeg havde lavet til en super sød dreng jeg har til undervisning. En af de ting han arbejde på er, at jeg ønsker han bliver mere opmærksom på at: Begreber har en betydnings og en lydlig side. Den lydlige side består af mindre enheder.
Derfor har han fået et stavelsesklaver til at spille og tælle nogle stavelser på.

Du kan se billede her.
Et billede slået op af @minkusinemaria.dk den

Det var bare en hurtig tegning på et stykke pap jeg lavede. Men nu er der flere der har skrevet og spurgt til stavelsesklaveret. Derfor har jeg nu lavet en version til gratis download.

Det ser sådan her ud:


Jeg har lavet et både med 5 tangenter og et med 4 tangenter. Og du kan hente det gratis lige HER via min Selz butik.

I den lille video herunder kan du se hvordan man bruger det.


For at øve sig i at anvende talmængder, tælle, genkende tal og skrive/tegne symboler. Skriver drengen ned hvor mange stavelser der er i de forskellige ord han deler. På den måde er der både sproglige og ikke sproglige mål i samme opgave.

Hent det her og læg en kommentar herunder om hvordan du bruger stavelsesklaveret.

God fornøjelse!