1. juni 2016

Sikke I får TinyTappet!

Når man har lavet spil i TinyTap appen, som man deler med andre, får man løbende lidt forskellig information om hvordan det går med spillene pr email.

I dag fik jeg for eksempel besked om at min POPT receptive øvelse for fronting/backing af /k g t d/ på fonemniveau nu er blevet spillet over 1000 gange. Så der er nogen derude der får øvet en masse - hvor er det bare skønt!


Dette spil gratis og alle kan hente det i TinyTap. Du søger bare på navnet eller finder det under min bruger HER.

Spillet er dog samtidig en lille del af den fulde receptive pakke for fronting/backing af /k g t d/ jeg har lavet, som du kan læse mere om LIGE HER og købe LIGE HER i min Selz butik. Pakken koster kun 55 kr og indeholder både materiale til fronting OG backing (ja, jeg har bestemt mig for at inkludere materialerne til backing permanent, da der jo er et stort overlap i materialerne). Lige nu findes der 4 forskellige pakker - du kan se dem alle nederst i dette indlæg.

Hvis du vil se endnu flere detaljer omkring de spil du har lavet i din TinyTap app. Så åben en browser, gå ind på TinyTaps hjemmeside og log ind i det øverste højre hjørne.
Når du er logget ind scroller du helt ned i bunden af siden og klikker på "Creator's Center" - se billede herunder.


Her kan du se hvor mange der har hentet dine spil, hvor mange gange spillene hver især er blevet spillet på hhv iOs og Android platforme og hvor mange like's de har fået af brugerne.

Det kan være meget sjovt at se. Det er nemlig ikke altid lige det man tror som er populært.
Jeg kan for eksempel se at der er overraskende mange der har hentet Cleo's sangbog.

Et billede slået op af @minkusinemaria.dk den

Se alle materialerne HER.