14. juni 2016

Skær de åndsvageste ansigter med ugens app

Ugens app er ret åndsvag.
Ok, virkelig åndsvag.

Som i VIRKELIG åndsvag. Og I love it (som Ole Henriksen ville sige).

Den hedder Gigglebug's Face Race og er gratis lige nu her mens den er ny, men ved ikke om det fortsætter, så jeg ville nok hente den med det samme hvis jeg var dig ;-)

Det er meget simpelt gameplay.
Du starter med at vælge én af de 4 figurer, som du vil konkurrere imod. Herefter gælder det om at lave det samme ansigtsudtryk som figuren du har valgt. Figuren laver 5 forskellige ansigtsudtryk og bagefter ser du dit "scoreboard" får du point udfra hvor godt hver af dine ansigtsudtryk lignede figurens ansigtsudtryk.

Måske er det bare mig, men jeg blir helt fanget af konkurrence elementet med den figur jeg har valgt, hvilket resulterer i nogle ansigtsudtryk der får hele armen. Hvilket så resulterer i nogle virkelig sjove billeder.Til sidst kan man også vælge at få et lille postkort hvor alle ens skøre billeder er samlet. Postkortet kan gemmes lokalt på iPadden eller deles via email/facebook/twitter.

Det er herligt at sidde og fnise af sig selv, men det er altså endnu sjovere at se andre lave ansigtsudtrykkene. En rigtig sjov social aktivitet.

Appen kan også fint bruges til udgangspunkt for samtale omkring ansigtsudtryk, følelser og andet socialt. Ved for eksempel at bruge billederne i scorboardet eller på postkortet, benævne den følelse der udtrykkes, finde på sociale situationer hvor ansigtsudtrykket ville være relevant, analysere hvad det egentlig er man gør (med hhv øjenbryn, øjne, næse, mund, kinder og hoved) for at lave et bestemt ansigt og hvordan man kunne ha gjort det endnu bedre eller skrue op eller ned for udtrykket.

God fornøjelse!
Og læg MEGET gerne en kommentar herunder med dit postkort lavet med Gigglebug's Face Race (gratis).