7. maj 2017

Core Vocabulary Therapy i Kbh og Viborg

I marts holdt jeg sammen med Marit Clausen et oplæg på Audiologopædisk forenings efteruddannelseskursus på Nyborg strand omkring børn med inkonsistente fonologiske vanskeligheder.

Jeg er blevet kontakt af flere som deltog den dag, der gerne ville længere ned i de praktiske detaljer og have tid til mange flere spørgsmål til den del af oplægget jeg stod for; om Core Vocabulary Therapy for inkonsistente fonologiske vanskeligheder i PPR praksis. Og også nogle stykker som var kede af de, eller deres kollegaer, ikke kunne deltage i Nyborg.

Derfor har jeg nu planlagt 2 oplæg omkring Core Vocabulary Therapy - et i København og et i Jylland - som jeg glæder mig rigtig meget til!Præsentationen vil være ca den samme, som min del på Nyborg strand, men med meget bedre tid til at gå i detaljer, stille spørgsmål og diskutere.
Så du kan være med både hvis du hørte oplægget hos ALF og har flere spørgsmål eller bare gerne vil have noget gentaget og hvis det er helt nyt for dig.
Jeg gennemgår interventionsformen ud fra 2 single case eksempler, som jeg har brugt den i PPR praksis.

Vi kører 2 timer inkl lidt pause og programmet kommer til at se sådan ud:
  • diagnostisering
  • formål med interventionen
  • udvælgelse af målord
  • procedure
  • materialer og træningseksempler
  • effekt og effektmonitorering generelt

Ved disse oplæg vil jeg holde mig til den praktiske del ved Core Vocabulary Therapy og altså ikke går ind i den teoretiske baggrund for vanskelighederne og interventionen. Derfor vil det være en fordel, hvis deltagere kender til Stackhouse and Wells taleprocesseringsmodel og Dodd's klassifikationsmodel, for at kunne se det større billede hvori interventionsformen placerer sig.

Som sagt er der to datoer:

København
Mandag d.19/6 kl.9:30 til 11:30 - HOLDET ER FYLDT OP - send mig en mail hvis du vil have besked når jeg laver nye kurser eller book kurset til din kommune her.
Lokale 1.2 Tove, på første sal i Vesterbro bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 Kbh V.
Lige ved Enghave plads HER i gåafstand. Tæt ved bus nr 10, 14 og 3A og i gåafstand fra Carlsberg station. Pris 495 kr plus moms.

og

Jylland
Onsdag d.21/6 kl.13:00-15:00 HOLDET ER FYLDT OP - send mig en mail hvis du vil have besked når jeg laver nye kurser eller book kurset til din kommune her.
I Konferencelokalet, Vævervej 10, 8800 Viborg. Hos Viborg kommunes, Familie og Rådgivning PPL
Pris 550 kr plus moms.

Du tilmelder dig et af oplæggende, ved at udfylde formularen HER, hvorefter du bare læner dig tilbage og glæder dig. Tilmeldingen er bindende og betalingen vil blive opkrævet ugen før.

Vi ses :-)