14. maj 2017

Tekst på billeder online

Når jeg lige hurtigt skal putte noget tekst på et billede har jeg i en del år efterhånden bare brugt PhotoGrid appen på min telefon (Android HER - gratis) eller iPad (iOS HER - gratis).

Der findes en milliard apps til dette formål, men jeg har ikke rigtig haft brug for at skifte PhotoGrid ud og de kan ca det samme, så har ikke prøvet mig så meget frem med den slags apps (chok ... jeg ved det).

Men i dag skulle jeg lige lave ovenstående billede til en Facebook begivenhed jeg skulle invitere til og jeg sad et sted hvor jeg ikke lige havde min telefon eller iPad - kun PC.

Derfor kiggede jeg lidt rundt på nettet og fandt 2 online sider til at sætte tekst (m m) ind på billeder, som jeg synes var gode og nemme.

Det ene var picfont, som du finder lige HER.
De reklamerer med at have været i gang siden 2008, som om der var tale om 1708. Sikke tiden går :-D


Den anden jeg kunne lide er bfunky, som også kan sammensætte grids mere flere billeder sammen og lave andre opsætninger. Hvis du bare skal sætte tekst ind, så vælg først "create" og så det store "A" ude til venstre.