10. juni 2017

Core Vocabulary oplæg rammer midten af Danmark til efteråret

De 2 oplæg om Core Vocabulary Therapy intervention for inkonsistente fonologiske vanskeligheder, som jeg holder her i Juni måned er helt fyldt op. Men du kan stadig når at høre oplægget!
Jeg har nemlig fået mulighed for at sætte et oplæg op til efteråret. 

Du kan tilmelde dig lige HER.

Det kommer til at foregå lige midt i Danmark - hvilket jeg håber vil passer jer som har skrevet til mig at der var laaaangt til både København og Viborg. Nemlig i Middelfart.


Præsentationen vil være ca den samme, som min del på Nyborg strand, men med meget bedre tid til at gå i detaljer, stille spørgsmål og diskutere.
Så du kan være med både hvis du hørte oplægget hos ALF og har flere spørgsmål eller bare gerne vil have noget gentaget og hvis det er helt nyt for dig.
Jeg gennemgår interventionsformen ud fra 2 single case eksempler, som jeg har brugt den i PPR praksis.

Vi kører 2 timer inkl lidt pause og programmet kommer til at se sådan ud:
  • diagnostisering
  • formål med interventionen
  • udvælgelse af målord
  • procedure
  • materialer og træningseksempler
  • effekt og effektmonitorering generelt

Da jeg holde mig til den praktiske del ved Core Vocabulary Therapy og altså ikke går ind i den teoretiske baggrund for vanskelighederne og interventionen. Vil det være en fordel, hvis deltagere i forvejen kender til Stackhouse and Wells taleprocesseringsmodel og Dodd's klassifikationsmodel, for at kunne se det større billede hvori interventionsformen placerer sig.

Onsdag d. 27/9 kl.13:00 til 15:00 - UDSOLGT! send mig en mail hvis du er interesseret i at komme med næste gang jeg holder dette oplæg
Mødelokale MC1 - Hindsgavl, Middelfart Rådhus, Nytorv 9, 5500 Middelfart. 
Hos Middelfart kommunes PPR. 
Pris 495 kr plus moms.

Udfyld formularen HER, hvis du vil med. Tilmeldingen er bindende og betalingen vil blive opkrævet senest ugen før. Så du kan bare læner dig tilbage og glæder dig.

(og billede af Middelfart by-skilt fandt jeg på listen den engelske liste HER over sjove skilte)