10. juni 2017

Ring med skjulet nummer

Jeg tænker at jeg ikke er den eneste der har haft der her problem.
Jeg har dog opdaget at der ikke er så mange der er klar over løsningen...

Kender du det; du er på arbejde (eller også er du gået hjem), har ikke din arbejdstelefon og pludselig har du brug for at ringe til nogen omkring noget arbejdsrelateret, men.... du har ikke lyst til at bruge din private telefon fordi du ikke ønsker at dem du ringer til får dit private telefonnummer.
(Og ja, her går jeg ud fra at de fleste efterhånden har fri tale i deres mobilabonnement eller ikke er i nærheden af at bruge deres inkluderede minutter, fordi man efterhånden bruger andre måder at kommunikere mere, så det ikke er prisen der er et problem)

Det er i al fald sket for mig en del gange.
Det er sjældent fordi jeg er nervøs for eller ikke ville bryde mig om at dem jeg ringer til ringede tilbage mig. Det er bare for at have helt klare linjer og ikke potentielt stille nogen i en situation som kunne være uhensigtsmæssig.

Derfor gør jeg noget meget simpelt.

Jeg tager min mobil og taster: #31#, direkte efterfulgt af det telefonnummer jeg skal ringe til. Altså fx: #31#12345678. Så kan jeg ringe som jeg plejer, men mit telefonnummer vil være skjult for den jeg ringer til. Problem løst :-D

Og hvis du stadig har en fastnettelefon, så taster du i stedet: *31* osv.

Hvem ringer du med skjult nummer til?
Fortæl det i kommentarerne!