31. juli 2017

CIHA - ny webshop med legetøj til sproglige aktiviteter

Før sommerferien faldt jeg på Instagram (jeg siger dig, du skal altså være med på Instagram hvis du ikke allerede er det! HER og HER) ret tilfældigt over en ny webshop som hedder CIHA. Shoppen havde en masse legetøj som så rigtig godt ud til sprogstimulerende aktiviteter. Og da jeg kiggede nærmere på shoppen og familien der står bag, gav det rigtig god mening...Webshoppen CIHA drives nemlig af Rikke og Jens som er forældre til 2 børn med høretab og CI (og hvis du ikke ved hvad CI er kan du se mere HER). I håb om at gøre hverdagen lettere og spare andre forældre for en masse bekymringer og gør tilgangen til høretab og sprog aktiviteter sjovere og lettere, har de sammensat en shop med særligt udvalgt legetøj og produkter de selv udvikler. Udgangspunkt er de udfordringer familien er støt på i forbindelse med deres døtres udstyr og AVT-forløb. I forbindelse med shoppen er der også en blog, som Rikke skriver - HER.

Og det har de altså gjort rigtig godt synes jeg!
Derfor har jeg lavet et samarbejde med CIHA om en giveaway her på bloggen, hvor du kan vinde et skønt legehus, så kendskabet til deres webshop kan blive spredt lidt.
Se hvordan du deltager og vinder nederst i dette indlæg.

Og hvis du ikke ved hvad AVT er, kan du se mere HER.

Måske ved du hvad AVT er, men har du hørt at Sundheds- og Ældreministeriet forsøg med udvidelse af AVT-programmet fra 1 til 3 år nu endelig implementeres? Læs mere HER og HER.

Hos CIHA er der helt normalt legetøj, som jeg altså ikke lige er støt på før (og jeg synes ellers godt nok, at jeg ser meget) og det er udvalgt rigtig godt i forhold til at lægge op til samtale og sproglige aktiviteter - se det HER Men derudover kommer meget af deres legetøj med ideer eller 'guidelines' til hvordan legetøjet kan bruges i forbindelse med AVT skrevet af Jeanette Hølledig Mikkelsen, som er audiologopæd og LSLS Cert.AV-terapeut.

Udover det lille hus du kan vinde i dag har jeg samlet nogle af mine favoritter herunder, det er næsten svært IKKE at få ideer til hvordan de kan bruges sprogligt:

Et andet produkt som også ser rigtig spændende ud hvis man arbejder med eller er forælder til et barn i AVT forløb er deres Linglyds pakke til 395 kr. Linglydene er de lyde man bruger til at tjekke at børn kan hører indput i hele talefrekvensområdet tildaglig. Det anbefales at man bruger konkreter til dette og her har CIHA legetøj der repræsenterer de 6 linglyde - HER.

https://ciha.dk/produkt/linglyds-pakken/

Og nu til konkurrencen...

For at vinde lodtrækningen om det super søde og smarte dukkehus fra CIHA, skal du være følger MinKusineMaria og CIHA på Facebook. Hvis du ikke allerede gør dette går du bare ind på MinKusineMaria HER og CIHA HER og klikker på 'Syntes godt om'.

Jeg trækker lod blandt alle de deltagere som har skrevet en kommentar til konkurrence billede HER (og er følger MinKusineMaria og CIHA på Facebook) senest tirsdag d.22/8-17.
Det er lige meget hvad du skriver bare jeg kan se du gerne vil være med i giveawayen!

Det lille hus med ringeklokke, nøgler og 4 dukker fra Melissa and Doug er der masser af leg i.
Dukkernes tøj matcher i farven til hver sin dør, så det er oplagt at snakke farver, ens/forskellig, rigtigt/forkert og lave matching.
Det er sjovt og oplagt leg, at låse op og i, putte ind og tage ud og der er en masse forholdsord som man kan bruge i den forbindelse.
Ved at lade en person have nøglerne eller dukkerene eller huset vil det også være meget nemt at sætte lege op hvor barnet bruger bestemte sætninger, sætningsskabeloner eller ordforråd, i forbindelse med at requeste/bede om noget.
De små dukker kan også have samtaler med hinanden eller med barnet, lege gemmeleg og andet rollespil.
Og så kan det selvfølgelig for nogle børn være finmotorisk udfordring i de små nøgler og låse.

Og når du nu forelsker dig i noget på CIHA, så vær lige obs på at de har 10 % velkomstrabat hvis du bestiller inden d.1/9-17 og bruger rabatkoden: velkommen10

Held og lykke!
Deltag HER!
https://www.facebook.com/MinKusineMaria/photos/p.1435451909880953/1435451909880953/?type=3&permPage=1