20. juli 2017

Hokus Pokus

Her er 5 trylletricks som selv børn vil kunne lave.
Jeg så videoen herunder fra WhatsUpMoms' Youtube kanal for nylig, og synes simpelthen det var sådan nogle gode ideer, at jeg lige må dele dem.

Tricksne er alle total overbevisende (læs: jeg kunne ikke regne ud hvordan de fungerede) og overraskende nemme at lave. Faktisk så nemme at børn nok vil kunne lave tricksne, før de har theory of mind nok til at forstå konceptet trylletrick til fulde. Men de vil nok stadig kunne se det sjove i flere af tricksne og om ikke andet få en masse ud af tilskuernes reaktioner.

Du kan se en lille Hanen artikel HER, om udviklingen af Theory of mind.

Tricksne her, vil også være et godt sted at starte for større børn og hvis de bliver bidt af magi, er der masser at tutorials på Youtube (hvad i al verden gjorde man før Youtube!?!) Se videoen herunder:


Dengang jeg gik i børnehave, lavede vi en cirkusforestilling i en lokal kirke og jeg kan huske det endnu, så det må virkelig ha været sjovt tænker jeg. Jeg gik på line på stylter - altså de der dåse-stylter på et reb på gulvet - og jeg havde strutskørt på.

En tryllekunstner med nogle af tricksne fra herover ville da tage kegler til den slags arrangement! Hvis der er nogen der mangler en ide til sommerfesten eller lignende.
 
Hjemme hos os har vi 1 barn der hader at optræde, 1 barn der elsker at optræde og 1 der er undecided :-)
Men jeg tror egentlig, at alle 3 ville synes om at lave trylletricksne fordi de alle 3 godt kan lige at være udspekulerede :-D

Hokus pokus