4. december 2017

Dit helt eget indkøbsspil

Fornylig skrev jeg om mine indkøbsspil med minimalpar og lagde nogle af dem op i min butik.

Se indlægget HER.
http://selz.co/NylXulM97 

Jeg laver løbende flere spil med andre fonemer eller fonologiske processer, som jeg nok også skal lægge ud. Men bliv endelig ved med at skrive, hvis der er nogle særlige i ønsker til hvad jeg skal lave næste gang. Så skal jeg nok samle lidt sammen.

Men nu er der også en anden mulighed for at du kan få lige præcis det indkøbsspil du ønsker dig.
Jeg åbner nemlig op for at jeg sættet et indkøbsspil op med 10 billeder du selv vælger. 
På denne måde kan du få spillet med lige de minimalepar du synes fungerer bedst og den illustration af krokodille som du synes er allerbedst (eller hvad nu end din preference er) - uden at du behøver bøvle med at sætte det op. Alt du skal gøre er at sende billederne du ønsker til mig.


http://selz.co/NylXulM97


Sådan fungerer det:
  1. Du køber det individuelle Indkøbsspil HER her i min butik
  2. Når jeg modtager ordren sender jeg dig en mail, hvor jeg beder dig om at sende de 10 billeder du ønsker at inkludere samt eventuel tekst
  3. Du svarer på min mail med tekst og billeder.
    Enten vedhæftet eller via dropbox eller send-anywhere
  4. Jeg laver materialet til dig - dette tager 1-2 dage
  5. Jeg sender dig en mail med dit helt eget indkøbsspil i pdf format
Du kan vælge at det skal være 5 minimal par med 2 billeder i hvert par eller bare 10 forskellige billeder hvis du vil bruge spillet til produktions- eller artikulationsøvelser af enkelte fonemer.

Denne mulighed med individuelle/customized spil er også super god til børn der har noget de interesserer sig særligt for. Hvis et barn elsker at lave mad kan det være en gode ide at det er madvarer der købes ind eller hvis et barn er vild med minecraft og har svært ved /s/ så kan det virkelig give spark til motivationen hvis ordene og billederne er 'creeper' og 'ko' osv fra Minecraft.http://selz.co/NylXulM97Når man nu lige har fundet det perfekte krokodille billede, så er det jo rart at kunne dele det lidt med andre også. Så brugsrettighederne på de her individueller produkter har jeg lave lidt anderledes end på de indkøbsspil som jeg lægger ud.

Du må bruger materialet jeg laver til dig så tosset du vil.
Du må også gerne videregive dette materialet til de netværkspersoner (familier/pæd/skoler) som skal lave indsatsen med det barn/børn du har tilknyttet.
Du må også gerne videregive dette materialet til MAX 1 anden logopæd/kollega. Denne logopæd må bruge materialet selv og vidergive det til de netværkspersoner (familier/pæd/skoler) som skal lave indsatsen med det barn/børn hn er tilknyttet. Men denne logopæd må IKKE videregive materialet til andre logopæder.
Du må IKKE lægge dette materiale på en fællesserver, hvor andre end ovennævnte har adgang til det eller dele det på anden vis.

Glæder mig til at se hvad i finder på!

PS: Det var HER i kunne købe denne udgave af indkøbsspillet.
PPS: Og HER du kan se videoinstruktionen i hvordan man spillet spillene.