1. maj 2018

Bliv subscriber på MinKusineMaria's YouTube kanal

Måske har du lagt mærke til at jeg er begyndt at bruge flere videoer i mine blog indlæg det sidste stykke tid. Ja, jeg er faktisk blevet lidt vild med at lave videoer.

 Se hvordan du gør i videoen herover

Alle videoerne lægger jeg på min YouTube kanal som du finder HER. Men der er nogle videoer jeg aldrig når at få skrevet blogindlæg om eller som bare egner sig bedre til video end skrift. Så det er en god ide at gå ind og abonnere eller subscribe på min kanal - det gør du lige HER (eller se videoen herover). Derudover bliver jeg også rigtig glad hvis du subscriber :-D

Du skal være logget ind med din gmail eller anden google konto for at blive subscriber. Men hvis du ikke allerede er det, så fortæller browseren dig det når du klikker subscribe/abonner og du får mulighed for at logge ind eller oprette én.

Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget, så sørg for at slå notifikationer til når du har subscribet! Så får du en mail på den mail du er logget ind med.

https://www.youtube.com/user/adamogmarias?sub_confirmation=1

Nogle af videoerne er samlede på playlister, hvilket gør det smart hvis der er noget bestemt du gerne vil se noget om. Jeg har fx:
  • Mine anbefalede 'Ugens app' på playlisten HER
  • Instruktioner til forskellige materialer jeg bruger i min undervisning eller som hjemmeopgaver til børn og forældre HER
  • Jeg har også lavet en playliste jeg har kaldt 'Sprogstimulering i hverdagen' HER, som lige nu indeholder en del ældre videoer (som jeg ikke rigtig har fået ryddet op i endnu)
  • Videoer som især er for andre logopæder HER
    (er det noget specifikt du godt kunne tænke dig at jeg lavede videoer om, så giv lyd!)
  • Forskellige tekniske How-to-videoer HER
  • Sjove videoer HER, som den fra indlægget HER
  • Og alle mine videoer omkring håndfonemer HER, læse mere i indlægget HER 

https://www.youtube.com/user/adamogmarias?sub_confirmation=1