20. april 2019

Sprogillustrationer

Der er mange måder man kan forsøge at forestille sig, stille modeller eller processer op for sprog afhængig af hvad man har fokus på.

For nogle år siden lavede jeg et par illustrationer / infografikker af 2 af de mest brugte modeller, da der var nogen der bedte om det. Jeg troede egentlig at jeg havde skrevet det i et blog indlæg, men jeg har ikke kunne finde dette noget sted, kun selve illustrationerne i min butik HER.

Så her kommer der lige et lille blip om at disse altså findes.
Se dem samlet i minimformat herunder.

http://bit.ly/1NXg1yU 

Du kan hente billederne gratis i min selz butik HER, og hvis du gerne vil høre mere om hvad disse sprog model illustrationer betyder så se denne uges video om logopædi for ikke logopæder HER om Impressivt & Ekspressivt sprog og glæd dig til næste uges HER om Sprogets funktion, indhold og Form.