8. april 2019

Verbal dyspraksi efteruddannelse coming up...

Her i maj og juni har jeg personligt lidt ekstra fokus på Verbal dyspraksi, både fordi jeg prøver nogle nye ting af i min private praksis og fordi der er ekstraordinært meget (og godt) efteruddannelse for logopæder indenfor området på vej.
I maj kommer Edythe Strand sammen med Susanne Rex til Danmark og afholder workshoppen: Assessment and Treatment of CAS: Emphasis on Dynamic Temporal and Tactile Cueing (DTTC) therapy for children with Severe CAS. Det er ALF og FUA der sammen har arrangeret workshoppen og du kan læse mere om det HER, men hvis du ikke allerede er tilmeldt er det desværre for sent. Billetterne blev nemlig revet væk. Og det kan jeg virkelig godt forstå...


Jeg så Edythe i Sverige i 2017 også om DTTC og verbal dyspraksi/CAS og det var super godt! Hun er en kæmpe kapacitet indenfor området og det er ikke bare meget viden, men også klinisk erfaring. Derudover er hun både en god oplægsholder, flink, sjov og markant. Se fx videoklippet HER fra deres nye Advanced workshop (drømme drømme hvornår det blir muligt at komme på den workshop også...), hvor hun taler om forskellen på et 'label for a speech disorder' og en 'medical diagnosis'.

Hvis du gerne vil være ekstra godt forberedt til kurset eller hvis du ikke fik plads/kunne komme afsted, så se lige indlægget fra sidste år, hvor jeg blandet andet skriver om det gratis online kursus med Edythe der er lagt ud gratis - lige HER.

Jeg håber at vi alle sammen lige kan nå at fordøje den nye viden inden det går løs igen i juni måned...

I juni kommer Kathy Jakielski og Anne Van Zelst til Danmark med workshoppen: CAS in teens and young adults. 


Det er Gohar Nikoghosyan-Bossen, som de fleste nok kender som øre-næse-halslægen på Bispebjerg (nu også Gentofte) Hospital der arrangerer workshoppen, som du kan læse mere om HER - og ja, her kan du stadig nå at tilmelde dig!


Måske så du Kathy da hun var i Danmark i 2017, den gang inviteret af DSLF, men denne gang skal hun specifikt tale om verbal dyspraksi hos teenagere og unge, noget som jeg i al fald glæder mig meget til. Du kan se det fulde program HER (obs downloader pdf). Kathy har blandt andet skrevet denne ret kendte artikel, sammen med blandt andet Edythe Strand (det hele hænger saaaaaammen). 

Sikke en sommer vi får!
Jeg håber vi ses!!