3. april 2019

Word Superhero - Ugens App

Denne ugens app er helt splinter ny.
Den kan bruges til aktiviteter for ordforrådet og semantisk netværk.
Den hedder Word Superhero (45 kr) og du kan hente den lige HER.


Alt hvad du ellers vil vide kan du se i videoen her under...


Jeg kan rigtig godt lide ideen med at de billeder/ord man skal sortere først bliver præsenteret og man på den måde kan styre hvor mange billeder der skal sorteres. Det gør både at man lige kan tale lidt rundt om ordene inden de skal kategoriseres og at barnet føler lidt medbestemmelse.

Det er også rigtig godt at der arbejdes både hierarkisk og varierende med ordene. Så man både møder over- og underkategorier. Samtidig med at man kan kategorisere de samme ord ud forskellige karakteristika.

Og det er muligt at bruge appen selvom den er på engelsk, da man stadig kan forstå hvad man skal gøre uden lyde og den engelske tekst.


Tilgengæld er jeg ikke vild med at der foregår virkelig meget visuelt. Det ville være skønt hvis man kunne nøjes med at få funktionen og billederne uden alt baggrunds halløjet.

Og mit største ønske til fremtid er, som næsten altid, mulighed for at customize lyde (som minimum, men også gerne) og billeder.Du henter Word Superhero HER og hvis du vil se andre anbefalede apps til noget omkring ordforråd så se min liste HER.