12. april 2019

Videoer til forældre + pædagoger + lærere

Faktisk startede jeg med at blogge, så jeg havde et sted at samle information, som jeg kunne henvise til med links og billeder, i stedet for at forklare stolpe op og ned om alle mulige og umulige ting, igen og igen for folk jeg kendte. Nu har jeg noget nyt, som er lidt i samme ånd...

Jeg har nemlig lavet nogle små videoer, med logopædisk information for ikke logopæder.
Videoerne samler jeg på playlisten HER efterhånden som de bliver lagt ud. Hvis du vil ha en notifikation når der kommer nye videoer, så abonner på min YouTube og slå notifikationer til (se hvordan HER).

I videoerne forklarer jeg forskellige ord, koncepter, kategoriseringer, strategier, metoder eller modeller er altså målrettet typisk forældre, pædagoger eller lærere. Hvis du tilhører denne gruppe og har noget du godt kunne tænke din en forklaring på så send mig en mail/besked. Hvis du er logopæd er du velkommen til at dele videoerne (og selvfølgelig også skrive hvis du har ønsker til hvad folk vidste allerede før du mødte dem første gang).

https://www.youtube.com/playlist?list=PLHjH-uQQcW1YtlxKjv78hqaWC0w3gL9EE

På nuværende tidspunkt har jeg lagt 3 videoer ud.
De er om Rim&Remser, Artikulationssteder og Artikulationsmøder. Videoerne er hver ca mellem 2 og 12 minutter.

Jeg lægger 1 ny op hver fredag de næste par uger. Og så laver jeg flere efterhånden som der kommer gode ideer ind...

Ligesom med min julekalender (og alt andet jeg laver, kan jeg bedst lide at lave one-takes og springe korrekturen over), så der er bestemt flere ting jeg måske kunne formulere lidt bedre eller mere præcist. Færdig er bedre end perfekt! Men hvis du hører noget som forvirrer dig eller som du gerne vil have uddybet, må du meget gerne lige skrive til mig.


Jeg håber videoerne kan bruges til at forældre, pædagoger og lærere får endnu mere ud af den kontakt de har med deres logopæder. Hvad enten det er for at få noget forforståelse, få en forklaring igen, blive inspireret eller lærer en ny detalje.

Se videoerne HER