20. november 2019

Julekonkurrence med min julekalender

Jaaaaa vi skal da ha en lille julekonkurrence!

Fra søndag d.1/12 er det nemlig tid til at gense MinKusineMarias julekalender.

 

Hvis du ikke har set den sidste år eller har et barn der ikke har set min julekalender før, så kan I glæde jer. Den består nemlig af 24 små afsnit (mellem 2 og 10 minutter), hvor vi sammen er nysgerrige på forskellige bogstavlyde. Den er tiltænkt de 3 - 8 årige børn og jeg ved at der for eksempel er flere 0.klasser der har lavet det til en fast juletradition at se dagens afsnit sammen.

Og hvis I også så julekalenderen sidste år, så husk at hvis der er noget de 3 - 8 årige faktisk godt kan lige så er det gentagelser og gensyns glæde. Så bare hop med på igen.

Julekonkurrencen kommer til at følge julekalenderen og er en lodtræknings konkurrence.
Der er 2 ting du kan gøre for at få lodder:
  1. Alle advents søndagene (1/12 + 8/12 + 15/12 + 22/12) kan du skrive en kommentar på de julekalender indlæg jeg poster på Instagram og Facebook. Det giver et lod hver søndag i advent.
  2. Hver dag i December kan du få yderligere lodder (og dermed større chance for at vinde) ved at se dagens afsnit og derefter (gerne sammen med et barn) finde noget der starter med den samme lyd > tage et billede af det eller en video med det > lægge det op enten på Facebook, Twitter, Instagram feed eller historie og tagge det med #MinKusineMariasJulekalender
Nu til præmien... jeg er endt med at gå med en præmie, som jeg tænker at jeg i al fald selv altid kan bruge og jeg faktisk ikke kender nogen der ikke kan bruge :-D nemlig et gavekort til H&M.

Gavekortet er på 324 kr (fordi præmien udtrækkes d.24 december) og så er der bare frit valg om du vil købe noget til dig selv eller børnene eller hvad ved jeg. Som sagt kan jeg altid finde noget godt.


Husk at du også kan downloade noget følgemateriale til kalenderen. Det er gratis og du henter det lige HER.

Følgematerialet er en oversigt, som man kan have liggende ved TV'et eller iPadden eller hvor man nu ser julekalenderen og så kan barnet undervejs gætte på og skrive den eller de lyde som dagens afsnit handler om. Når afsnittet er slut kan barnet tegne eller skrive et eller flere ord som starter med dagens lyd.
 

HER er indlægget fra 2018 om julekalenderen.

Og hvis du har lyst til at se lidt mere om hvordan jeg lavede kalenderen så se HER

Herunder kan du gå direkte til afsnittene for de enkelte dage, men du kan også se hele playlisten med alle afsnittene HER

https://youtu.be/r51u7LUmhzM

https://youtu.be/KDXnePvq63o

https://youtu.be/v2spUHF1ecE

https://youtu.be/fD4L1S9WrPk

https://youtu.be/YpDBSsXpjuE

https://youtu.be/vrWeQje4qII

https://youtu.be/fvGvlNUXR30

https://youtu.be/xhehselALoI

God fornøjelse!