19. august 2012

Flere billeder af bogstaver og lyde - download gratis

For et lille stykke tid siden, i indlægget: "Fantastisk ny gratis app til fonologisk træning", lovede jeg at jeg ville lave nogle flere illustrationer af bogstaver og fonemer som man kunne bruge som kategori billeder til Phonics Studio. Nu er de klar :)

Illustrationerne kan du selvfølgelig også bruge til andet end denne app. Det er bare at komme igang.


Jeg har lavet 7 forskellige sæt af illustrationer.  Se eksempler fra sættene herunder.
Der både er store og små, multifarver og traditionelle farver samt bogstaver (grafemer) og lydskrift symboler (IPA). Så du burde være dækket ind, uanset hvad du vil lave. Hvis der er noget du mangler eller opdager fejl, så skriv til mig (det er nemlig det der tit sker når man lave ting ved computeren om natten :-)

Store bogstaver - multifarvede

 
 

Små bogstaver - multifarvede 
 
 


Store bogstaver - rød/blå
 
 


Små bogstaver - rød/blå
 
 


IPA, danske lyde - ensfarvede
 
 


IPA, konsonanter & halvvokaler - multifarvede
 
 


IPA, vokaler - multifarvede
 
 

Alle filerne kan downloades her, fra siden "Egne Materialer". Dette er en ny side, hvor jeg vil begynde at lægge diverse materialer ud. Muligheder og retningslinier kan ses på samme side.

Illustrationerne er gemt som .png billede filer.
Du downloader illustrationerne til din computer, ved at åbne dem du vil have én af gangen i din browser og enten "højre-klikke" og vælge "gem billede som..." eller klikke "filer" øverst oppe og "download".
Du kan også downloade illustrationerne direkte til din iPad, ved at åbne dem du vil have én af gangen i browseren på din iPad, lave et langt tap på billede og vælg "Save image"

God fornøjelse!