9. august 2012

MinKusineMaria's første giveaway


Jeg elsker selv at vinde ting i giveaways på blogs rundt omkring, så nu skal MinKusineMaria altså også have nogle giveaways.

Og bare rolig alle jer uden iPads - det hele går ikke op i app og briller, der kommer også snart en giveaway (og nogle indlæg) der ikke er app-relaterede ;-)

Denne første giveaway er i forlængelse af uddelingen af promotion koder i går, så der er stadig en chance for at få Sound Touch, Music Color eller Video Touch - Animals fra SoundTouchInteractive gratis!
 
De 2 første apps kan du læse mere om i hhv "Semantisk Apps - Benævnelse" og "Semantiske Apps - Kategorisering". Den sidste app Video Touch - Animals er en helt ny app, der fungerer på samme måde som Sound Touch, men med små videoer i stedet for billeder. Video Touch serien kommer også snart i flere udgaver udover  med dyr.

Lodtrækningen finder sted på søndag. Så få dine lodder inden da.
Der er i alt 15 promo koder og man kan godt være heldig at vinde mere end 1, men man kan ikke vinde flere end 3.

For at vinde en promo kode til en af apps'ne (skriv til mig hvilken du helst vil have, så vil jeg se om det kan gå op) skal du deltage i lodtrækningen via Rafflecopter boksen herunder.
Hvis du ikke ved hvordan du bruger Rafflecpter, så har jeg lavet en lille guide der kan hjælpe dig - klik her.

a Rafflecopter giveaway

Hvis du nu går hen og vinder og du ikke ved hvordan du indløser din promo kode, så har jeg laven en anden lille guide der kan hjælpe dig - klik her.