24. august 2012

Sådan får du billige og gratis apps

I dag stillede Cæcilie et rigtig godt spørgsmål på MinKusineMaria's Facebook side:


Der er tit tilbud på apps rundet omkring. Det som er det svære er, at finde ud af om appen, uanset pris er pengene værd - det forsøger jeg at hjælp jer med at finde ud af via mine anbefalingslister. Det som er det besværlige er, at finde ud af hvilke apps der er på tilbud hvornår - via især Facebook siden forsøger jeg at gøre opmærksom på når der er gode tilbud på apps jeg ved er gode. Grunden til at jeg typisk gør det via Facebook og ikke så tit er her på bloggen er, at det tit er et meget begrænset tidsrum de er på tilbud i (mellem én time og et par dage). Så husk at 'like' Facebook siden, hvis du især er interesseret i info om apps - se hvordan i indlægget her.

Nogle gange sender app udviklere mig en mail, når deres apps er på tilbud så jeg kan dele det med jer. Det jeg ellers gør for at finde "de her gode gratis apps" er:

Brug AppShopper
Hos AppShopper tilføjer jeg løbende alle de apps jeg er interesseret i at prøve til min Wish List. Det kan være apps jeg bare ikke lige har tid til at prøve nu her eller apps jeg simpelthen synes er for dyre. Samtidig sætter jeg mine AppShopper kontoindstillinger til at give mig besked når der er opdateringer eller prisændringer. På den måde får jeg en mail eller en push besked når der er prisnedsættelser (og prisforøgelser). En anden smart ting med AppShopper er at man kan se de forskellige apps historik. På den måde kan du se udviklerens prissætningsmønster; Er dette en app der er 2 år gammel og aldrig har været sat ned - så bliver den det nok heller ikke og så kan du jo forholde dig til om du vil betale prisen. Er det en app der kommer på tilbud flere gange om året eller i forbindelse med opdateringer (lige før eller efter) - så kan det være du bare skal vente lidt med at købe den og så få den. Du kan også kigge på udviklerens andre apps, nogle udviklere laver fx deres gamle apps gratis når der kommer andre nye.

Følg app blogs
Løbende holder jeg øje med tilbud via diverse (hovedsageligt amerikanske og australske) generelle app blogs som fx AppsForIPad og CrazyMikesApps. Samt de børnerelaterede app blogs som fx: theimum, momswithapps, appymall, iheartthisapp, morsapps og pappasappar.
Jeg holder øje ved simpelt hen at gå ind på bloggen en gang imellem, gennem min Google Reader eller via deres Facebook sider. Se hvordan du kan følge MinKusineMaria i indlægget her.
Hver fredag er der ekstra mange tilbud på apps, så fra kl.10 hver fredag holder jeg især øje med: AppFriday og AppFredag.

Vind apps
På de ovenstående blogs (+ mange mange yderligere) og deres Facebook sider, er der ligesom her på MinKusineMaria, giveaways hvor man kan vinde promotion koder til apps. Du er typisk med i en lodtrækning fx gennem Rafflecopter og kan finde hvis du er heldig. Eller du kan være heldig lige at være på bloggen eller facebook på det rigtige tidspunkt, når nye koder bliver lagt frit ud og nå at snuppe dem inden andre gør. Typisk er koderne væk indenfor et minut eller to, så man skal være hurtig! 

Håber det gav nogle ideer til Cæcilie og andre! men også at i bliver ved med at se hvad der kommer af tilbud og konkurrencer med apps her på MinKusineMaria. Jo flere der deltager i fx rafflecopter lodtrækninger, jo lettere for mig er det at skaffe flere gode tilbud til jer :-)