16. november 2012

Give aways

Efterhånden er der rigtig kommet gang i give aways'ne (kan simpelthen ikke bestemme mig til hvordan jeg vil stave det) og bare vent der står flere i kø.

De giveaways jeg har, kører typisk 1-2 uger inden der trækkes en vinder.
Så husk løbende at holde øje med konkurrencerne, så du ikke går glip af nogle.

Du kan altid se hvilke give aways jeg kører lige nu i sidebaren (spalten ude til højre) det eneste du skal gøre er at scrolle ned indtil du ser:
MinKusineMaria's kørende Giveaways

Har lavet en lille video til dem der let farer vild ;-)




Jeg er selv tit med i giveaway konkurrencer rundt omkring på hjemmesider og blogs. Disse konkurrencer kan i også se i sidebaren, lige under mine egne giveaways. Måske der også en af disse konkurrencer du kunne tænke dig at deltage i...

I dag starter der 3 giveaways som kører på ubestemt tid, nemlig indtil jeg når op på et bestemt antal mennesker der følger bloggen på forskellig vis.

Når jeg rammer 123 tilmeldinger til nyhedsbrevet - trækker jeg, blandt alle der er tilmeldt, lod om et sæt med Rory's storycubes/fortælleterninger.  
Update dec 2012: 123 nåede vi rimelig hurtigt, så nu prøve vi igen....:

Når jeg rammer 234 tilmeldinger til nyhedsbrevet - trækker jeg igen, blandt alle der er tilmeldt, lod om et sæt med Rory's storycubes/fortælleterninger.
Update juli 2013: Jubiii 234 flinke mennesker modtager nu mit nyhedsbrev. Se vinderen her.

Når der er 234 personer som 'synes godt om' MinKusineMaria's Facebookside - tækker jeg, blandt alle der synes godt om bloggen via Facebook OGSÅ lod om et sæt med Rory's storycubes/fortælleterninger. 
Update maj 2013: så blev 234 personer nået. Se vinderen her.

Lad os sætte ambitionerne lidt højere... jeg trækker lod om endnu et sæt fortælle terninger når MinKusineMaria's Facebookside 500 personer som 'synes godt om'
Update oktober 2014: så kom vi op på 500 like's på facebook. Se vinderen her.
 

Når der er 34 der følger bloggen via Google Friend Connect - trækker jeg, bland alle der er tilmeldt, lod om app udgaven af Rory's story cubes.

Præmien, som du altså har 3 chancer for at vinde, er et spil vi rigtig godt kan lide at spille. Det går ud på at man slår med terningerne og danner historier udfra det terningerne viser. er et sæt med Rory's storycubes/fortælleterninger.
Jo flere du fortæller om konkurrencen til jo hurtigere vil præmierne blive trukket :-P

Jeg skal nok forsøge at holder jer opdaterede på hvor mange der er igen, i kommentarfeltet til dette indlæg.

Og tilsidst.... Nogen der har nogle kommentarer til hvordan give aways skal staves, så skriv en kommentar herunder - Giveaway vs. Give Away