27. november 2012

Jule-Giveaway!

Julen nærmer sig - det skal fejres :-)
Fornylig faldt jeg over shufflebook bøgerne, de er simpelthen så smarte og fleksible - man kan bruge dem på alle mulige måder (bare rolig der er et indlæg på vej ;). En shufflebook er nærmest en bog hvor alle siderne er blevet revet ud og puttet ned i en fin æske istedet.

Nu har jeg være så heldig, at jeg kan lave en give away med shufflebooks.I "Kom og syng med os - Juleudgaven", som er den shufflebooks boks du kan vinde i denne giveaway, er der 24 solide pap-kort med julesange og 5 med juleopskrifter. På den ene side står sang-teksten/opskriften, på den anden er der en farverig tegning der passer til.

Kortene kan bruges uafhængigt af hinanden og derfor på en masse forskellige måder.
shufflebooks hjemmeside kan man endda høre instrumental udgaver af alle julesangene - klik her.


Jeg tror boksen vil blive brugt rigtig meget her hjemme hos os den næste (jule-)måneds tid. Bjørn synes kortene er super sjove at sortere efter forskellige systemer og synge.
Samtidig virker kortene til at kunne holde til, at Cleo tygger i dem mens jeg synger for hende.

Mens jeg sad og skrev dette indlæg, kravlede en (ikke helt rask) Cleo faktisk hen og snuppede juleboksen, som jeg havde stillet på gulvet efter jeg havde siddet lidt med den selv.
Som man kan se på videoen herunder, synes hun rigtig godt om at sidde og hive kortene ud af kassen og kigge på dem. I videoen kan man også se, at hun hurtigt hun opfatter legen i at give og tage shufflekortene. Undervejs forsøger jeg at sætte ord på både mine og hendes handlinger, for at tydeliggøre elementerne i vores udveksling for hende. På denne måde passer boksen perfekt lige ned i den type akriviteter hun er meget optaget af for tiden; nemlig at observere hvilken effekt hun kan have på sine omgivelser, at kommunikere/interagere med lyde og kopiering af bevægelser og så musik.


Nu får I også mulighed for at julehygge med en jule-shufflebooks-boks!

Tilmeld dig lodtrækningen i Rafflecopteren herunder senest torsdag d.13 december.
Hvis du ikke ved hvordan du tilmelder dig en Rafflecopter, så se indlægget her.


a Rafflecopter giveaway