14. december 2012

Vind Ninjago-bog og lav dit eget Ninjago-vendespil

Her er en bog vi har brugt rigtig meget tid med! Det er Lego Ninjago Ultimate Sticker Collection.

Adam købte bogen sidste år til Bjørn, da han var i London. I forvejen havde han StarWars udgaven, som har var rigtig glad for, selvom han ellers ikke rigtig leger med StarWars lego.

Ninjago derimod, leger han jo nærmest med hver eneste dag (se indlægget "Bidt af en gal Ninjago" og "Ninjago-kort i lange baner"), så bogen gjorde stor lykke!


I bogen er der en masse (!) sider med rigtig mange (!) klistermærker. På de første 32 sider af bogen, står der lidt om forskellige figurers baggrund, navne eller evner og så er der skygger af figurerne. Ved at kigge på formerne og beskrivelserne kan man finde frem til de rigtige klistermærker, som man kan klistre ind i bogen på de rigtige pladser. Der er også en masse ekstra klistermærker, som man kan bruge til lige hvad man har lyst til.
I videoen herunder har Bjørn fundet på at lave vores eget Ninjago-vendespil, ved hjælp af klistremærkerne og har kaldt mig over fordi der var nogle af klistermærkerne som han havde svært ved at finde 2 af....


Jeg synes at det var en rigtig god ide han fik - en super nem måde for børn at lave deres egene vendespil (se flere måder I kan lave jeres egne vendespils brikker i indlægget: "Lav dit eget vendespil - fysisk og online"). Kræver bare 2 ark med klistermærker, et A4 papir og en saks.

Bogen koster mellem 85 og 150 kr. Men lige nu har du også mulighed for at vinde et eksemplar her på bloggen!
Jeg fik nemlig Adam til at købe en ekstra bog med hjem sidst han var i London. I mellemtiden er bøgerne nu kommet til Danmark. Jeg ved ikke hvilket sprog dem man køber her er på, men den du kan vinde her er jo altså skrevet på engelsk, da den er købt der.
Vi plejer bare at simultan-oversætte når vi læser, da det meste af det der står er drabelige ninja og slange navne har det ikke været noget problem.


Udfyld Rafflecopteren herunder senest d.26/12 (anden juledag) og vær med i lodtrækningen.
Hvis du ikke ved hvordan du tilmelder dig via en Rafflecopter så se indlægget her.

Husk også; Ninjago Lego har efterhånden været i handlen i en længere periode, så det er begyndt at dukke op brugt på fx DenBlåAvis - der kan man spare mange penge...

a Rafflecopter giveaway