11. maj 2013

Emner på bloggen

MinKusineMaria bloggen er sat op så du øverst kan man vælge mellem forskellige sider, i højre side finder du mine indlæg og ude i venstre side er den såkaldte sidebar.

I sidebaren finder du alle de praktiske genveje og elementer som du løbende kan få brug for.
Du kan bla abbonere/følge bloggen, se de nyeste eller mest populære indlæg, se hvilke giveaway konkurrencer jeg har på bloggen og som jeg selv deltager i på andre blogs i øjeblikket og meget mere.


En af de ting du også finder i sidebaren, hvis du scroller lidt ned af siden under overskriften Emner, er de etiketter - også kaldet tags - jeg har tildelt forskellige indlæg.
Disse tags bruger jeg til at vise, hvad emnet for hvert indlæg er, en slags overskrift eller kategori som indlægget passer. Indlæg har somregel flere tags, da de for det meste passer ind under flere forskellige kategorier.

Du kan bruge disse tags til at finde lige præcis den type indlæg du leder efter.
Ud for hvert tag står der et tal i parentes, dette tal fortæller hvor mange indlæg jeg har skrevet og tildelt dette tag. Jo flere indlæg med et bestemt tal, jo større er skriften dette tal står med.

Sådan finder du "Emner"

Jeg har fornylig ryddet lidt op i mine tags - tilføjet nogle, slettet andre og slået enkelte sammen.

En af større ændring er, at jeg har forsøgt at lave lidt bredere aldersinddeling af indlæggene (tak for ideen til MinKusineMaria-læser Eva ;-). Så der nu er følgende 5 kategorier:
  • Baby nyfødt - 2 år
  • Småbørn vuggestue - børnehave / 2 - 5 år
  • Indskoling 0. - 3. klasse / 5 - 9 år
  • Mellemtrin 4. - 6. klasse / 9 - 12 år
  • Udskoling 7. - 10. klasse / 12 - 16 år
Først forsøgte jeg faktisk at dele indlæggene ind under fx 1år, 2år, 3år, 4år, 5år osv... Men det gik op for mig at rigtig mange af de aktiviteter jeg beskriver passer til børn med stor aldersforskel. Det handler bare om at tilpasse det til der hvor barnet er. Og dette gælder både alder, opmærksomhed, interesse, motivation, kognition og erfaring.

God fornøjelse!
Håber du kan finde det du skal bruge?
Og hvis du ikke kan er du meget velkommen til at skrivet til mig :-)