20. maj 2013

Skæg

Forrige måned skete der noget rimelig vildt for Bjørn....


 Han mødte Hr.Skæg!

Efter en super (!) koncert i DRs koncerthus med Hr.Skæg ventede vi (længere end koncerten varede) på at få en ægte autograf af Hr.Skæg. Det var helt klart ventetiden værd. Skæg var super skæg og selv om Bjørn var barn nr ret meget var det bare en super oplevelse for ham at tale med, tilsyneladende evigt, flinke Hr.Skæg.
 
 
Bjørn kan rigtig godt lide Hr.Skæg - hans mor elsker Hr.Skæg. Alle hans programmer, sange og koncerter synes jeg bare er super sjove OG ikke mindst lærerige. Der ligger et par klip fra hans koncerter med den fine Stavekors-sang eller Skæg med skæg på YouTube.
Hvis du bor i Jylland kan du stadig nå nogle af de sidste datoer på hand 2013 tour.

Vi er også rigtig glade for vores Skæg med bogstaver brætspil! Det er sjovt og hyggeligt og børnene får mulighed for at lege viden ind om fonemer og grafemer (lyde og bogstaver).
Man kan spille spillet ved at følge spille reglerne, men spillepladen, brikkerne og kortene (nogle af de knap så lydrette kort har jeg smidt ud) kan man også lege videre med og finde på små opgaver og spil selv.


Hyggeonkel Mads fra Hyggeonkel.dk har været så venlig at sponsorere et Skæg med bogstaver brætspil til en lille konkurrence. Så deltage via Rafflecopteren herunder senest d.15. Juni 2013, hvis du vil vinde et rigtig sjovt brætspil til de store børnehavebørn og små indskolingsbørn.
Der er masser af lodder at få, jo flere du snupper, jo større chance har du for at vinde!

Se andre indlæg med Hr.Skæg - lige her.

Se indlægget om da vi var til børnereggaekoncert med Trolle og Tormod - lige her.

a Rafflecopter giveaway