30. maj 2013

Masser af Facebook like til MinKusineMaria

Vi er nu nået op på de 234 likes som det skulle til for at jeg trak lod om det ene sæt af fortælle-terninger.

Se konkurrencen i indlægget HER.

Jeg har brugt Random.org til at finde et tilfældigt nummer. Nummeret blev 95


Og så har jeg talt mig frem til like'r nr 95 i den rækkefølge som facebook havde stillet jer i og vinderen blev....

Marlene S

Jeg sender en besked til Marlene via Facebook. Hvis du hedder Marlene S og ikke har fået nogen besked via FB, så gå ind i din indbakke og klik på "Andet". (der lander beskeder fra folk man ikke er venner med)

Hvis det ikke er dit navn, har du stadig chancen for at vinde et sæt fortælle-terninger ved at tilmelde dig nyhedsbrevet (der skal under 10 flere tilmeldinger før der bliver trukket lod om terningerne).
Du kan også vinde fortælle-terninger som app. Jeg trækker lod blandt alle GoogleFriendConnect-følgere når vi når 34 tilmeldte (det er lige omlidt!)