31. oktober 2013

Øv

Det er lidt svært at tage et godt billede af. Det er faktisk måske mest HVOR mange fedt-fingre der er på skærmen, som springer mest i øjnene.

Men se hvad der før sommerferien skete for min arbejds-iPad....
Jeg aner ikke hvordan eller hvornår det er sket. Uanset hvad så er synes jeg det er lidt øv.

Jeg havde iPadden et Apple Smart Cover, men det er tydeligvis ikke nok beskyttelse. Dog har jeg allerede fundet et nyt cover til den. Se mere i kommende indlæg.

Sprækkerne kan kun mærkes med neglen i nærheden af homeknappen og hele touchskærmen virker upåklageligt, så indtil videre har jeg ikke fået gjort noget ved det... Kan simpelthen ikke overskue at skulle undvære min iPad som arbejdsredskab bare en enkelt dag! Så den uge telebutikken siger det vil tage at undersøge pris på reperation + reperations tid, virker helt uoverskuelig.

Og nu har den faktisk fungeret fint med sprækker i 5 måneder uden den er krakeleret mere, så mon ikke det går lidt endnu.

Faktisk har den sprækkede skærm været et udmærket redskab til spontan samtale med de børn jeg ser på mit arbejde. Alle kan se hvad der er foregået, men har spørgsmål til detaljerne som de forsøger at få svar på. Alle kender følelsen af at noget er gået galt og kan derfor relatere og føle med min historie, hvilket engagerer lytten meget mere end noget der føles ligegyldigt.

Der er sgu altid en silver lining.