11. oktober 2013

Ugens app

Nyt segment på blogge.... Ugens app!

Jeg har ofte en eller anden app, som jeg i en periode bruger rigtig meget, udforsker, lege med eller bare er helt vild med.
Tit når jeg ikke at får skrevet et indlæg om denne type apps, fordi jeg som regel godt kan lide at præsentere flere apps samlet der fungerer på samme måde eller handler om det samme. Så I har noget at sammenligne med både funktions og prismæssigt, når I skal finde de apps der passer bedst til jer.

Det laver jeg nu lidt om på med ugens app.Ugens app skal ikke tages bogstaveligt. Der kommer ikke til at komme en ugen app hver uge. Men når jeg har en app jeg er besat af i en periode, vil jeg skrive et kort indlæg om den og tagge den med etiketten Ugens app.

Derved kan I ved at klikke på denne etiket altid se alle de apps der på et tidspunkt har været ugens app. Måske blir du også vild med Ugens app.