12. februar 2015

Anbefalede Apps - nu opdateret

De sidste par uger har jeg arbejdet på at opdatere mine anbefalede apps lister.

Nu er jeg endelig færdig, så alle listerne nu er i samme format og opstillet lidt tættere (så man ikke skal scrolle så meget).

Du finder dem, som altid lige her.

Det er meget svært at inddele apps i kategorier, uanset om jeg gøre det ud fra indhold eller alder, synes jeg.

Det er fordi, at selvom en app måske på overfladen handler om 1 ting, så kan den samtidig bruges til en masse andet - men det er jo også det som er skønt...

Samtidig er det meget forskelligt, hvilken alder et barn skal være for at få noget ud en app afhængig af erfaring, interesser og udvikling. Og mange apps vil børn i flere aldre få noget ud af, bare ikke det samme.

Så de er inddelt efter bedste evne, og det har gjort at for eksempel listen med "Div Spil - til børn" dækker over forholdsvis mange typer af apps og aldersgrupper. Men brug beskrivelserne i indlæggene (som der er link til ved alle de apps jeg har omtalt på listen) til at vurdere hvad passer til dit barn.