15. februar 2015

HappyLights bland selv lyskæder

Jeg kan ligeså godt sige det lige ud:
HappyLights er lige mig!: lys, fantasi, smukke, festlige, hyggelige, farverige, praktiske, nemme, alsidige og customizable.

Det er efterhånden en 4-5 år siden så jeg HappyLights første gang. Dengang kunne man kun købe deres færdiglavede lyskæder i butikkerne herhjemme. Men tilfældigt opdagede jeg, at man på firmaets Hollandske hjemmeside kunne købe dem direkte og få sendt dem til Danmark nemt. Og så var det her også muligt selv at blande farverne, ned på enkelt lyskugle niveau. Det kunne jeg ikke stå for.

Problemet var bare, at det var helt umuligt at bestemme sig for hvilken farve jeg skulle have.
Så jeg endte med at købe 3 lyskæder, så kunne vi også prøve alle 3 længder argumenterede jeg overfor Adam.

Jeg gjorde også noget andet, som jeg også tit ender med at gøre, når jeg ikke kan bestemme mig for en farve... Jeg valgte alle farverne. (Det er først efter jeg er kommet på Pinterest at jeg har opdaget, at min yndlingsfarve er regnbuefarvet)

HappyLights lyskæder fås i 3 forskellige længder, 4 forskellige ledningsfarver og 53 forskellige farver kugler! Når man modtager dem, sætter man selv kuglerne på lyskædens pærer, men det er ganske let.

Den første kæde, med 35 kugler, hang vi over (dengang lille baby) Cleo's tremmeseng, på sådan et stativ som man bruger til at lave en sengehimmel. Her valgte jeg multifarvede kugler. Alle de farver jeg synes var aller flottest og så et par andre klare farver - se foto herover og -under.

Baby Cleo og multifarvet lyskæde
Tæt på
Cleo 3 år, samme kæde ny seng
Nu her 3 år efter har hun stadig samme lysekæde ved sin seng, men nu hænger den på væggen/loftet over hendes nye seng. Jeg har sat den op med de her mini lyskædekroge, som man sætter op med dobbeltklæbendetape fra 3M, som man nemt kan fjerne igen (efterhånden sætter jeg alt op med command produkterne fra 3M). Vi bruger kæden hver aften, når vi læser godnathistorie.

Den anden kæde jeg købte, var den korte 20 stk kæde, også multifarvet. Den hang vi over Cleos puslebord (billede til venstre herunder).

Den sidste lyskæde var til stuen. Her valgte jeg et par forskellige lidt mere rolige farver der spændte fra creme, over gul til brun. Da mange af vores andre møbler var lidt kedelige i farven ville vi gerne have lidt farve på kæden. Men fordi vi lige havde malet det store farverige geometriske maleri (se indlæg her), ville vi gerne have at kæden var en smule mere afdæmpet.

Du kan se denne kæde til højre i baggrunden af billede af Cleo i tasken herunder.

 
Vi har været SÅ glade for alle 3 kæder. Men som sagt er der gået over 3 år siden de blev købt og der er i mellemtiden sket 3 ting:
  1. Mange af de møbler vi har købt siden da er mere farverige
  2. Vi er blevet lidt træt af at kigge på de samme kugler i stuen
  3. Vi vil gerne have lidt mere lys i sofaområdet
Derfor gik jeg fornylig ind på HappyLights for at købe en helt hvid lyskæde til stuen.
Vi har nu fået den op og den er bare super fin og samtidig et overraskende anderledes look.

Før:
Efter:


Denne gang kunne jeg dog heller ikke holde mig fra at købe en ekstra lyskæde.
Jeg kunne nemlig godt tænke mig en regnbuefarvet. Altså multifarvet som den gamle, men hvor farverne var sammensat til en regnbue.

Det var lidt af et pillearbejde at sætte farverne sammen helt præcist som jeg ville have dem, men den er endt med at blive SÅ fin. Både når lyset er slukket og tændt faktisk.


Så nu mangler vi bare at finde ud af hvor den skal hænge. Måske i soveværelset...? Indtil videre hænger den bare over et af vores vinduer, hvor der tilfældigvis både var 2 kroge og en stikkontakt i overskud :-)

 
 
Er den ikke fin?

Update feb15: Nu har du chance for selv at vinde din egen HappyLights lyskæde - lige her.