11. februar 2015

Baby gylp og De Unge Mødre

Jeg elsker, af godt hjerte, at se De Unge Mødre.

Denne uge er der 10 års jubilæum for realityserien som, hvis det skulle være gået nogens næse forbi, følger forskellige unge mødre i livets op- og nedture.

Heldigvis har vores børn aldrig været de store gylpere, men en samtale fornylig mindede mig om klippet herunder fra De Unge Mødre.
Det er det vildeste gylp jeg nogensinde har set. Læg mærke til babyens super cool rolige attitude og hvor imponerende bred strålen er!?!


Der er mange guldklip og guldkorn. Her er nogle citater, som realityportalen har samlet.

Mange har en ide om at man ser programmet bare fordi man vil grine og forarges af pigerne og kvinderne i programmet, men sådan ser jeg det slet ikke.
Jov, jeg griner og (til tider) forarges af dem, men ikke mere end jeg griner af mig selv og kvinderne i min veluddannede omgangskreds. Fordi pigerne er castet godt, er der mange af dem som har et beundringsværdigt gå på mod, indre overlevelseskraft og ærlighed, som man godt kan sidde i sin sofa og blive inspireret af.
Mange af pigerne har været med over en længere periode og er i mellemtiden blevet til kvinder. Denne udvikling er også interessant at opleve.

Og så er programmet samtidig et indblik i en verden som ikke alle har personlige erfaringer med og på den måde synes jeg faktisk det kan lære en noget, at se hvor disse mødre kommer fra, deres selvføligeheder, deres forløb. Måske for lidt bedre at kunne forstå, at folk nogle gange tager andre valg end man selv ville og hvorfor de måske gør det.

Lige her finder du en artikle udfra et speciale, der undersøger hvad veluddannede storby kvinder får ud af at se De Unge Mødre (som ofte forkortes DUM). Vi er nemlig en af de største demografier i det store seertal.

Så hvis du mangler noget at lave tirsdag kl.20, ved du nu hvad jeg laver,... Elle,r hvis du har en baby der gylper lidt, så se lige klippet herover igen og vær glad for det ikke er den kaliber hver gang.