14. juni 2015

5 på Instagram,
der får mig til at smile

Uuuh jeg er blevet glad for Instagram (se blandt andet indlægget her).

Både for at se venner og bekendtes billeder, blive fagligt og kreativt inspireret, men altså også underholdning.

Her er 5 instagram kontoer og hashtags der får mig til at smile, måske endda grine:

@MyKidCantEatThis

Denne konto får mig til at smile hver gang den dukker op i mit feed, er klart min yndlings for tiden. Den rammer så fint de situationer man (læs: jeg) engangimellem (læs: næsten hver dag) finder mig selv i når der skal mad i især Bjørn.
Kontoen er crowd sourced og fungerer ved at folk uploader billeder på deres egne profiler af mad deres børn nægter af spise med en eller anden mere eller mindre bizar begrundelse. Billede hashtagger de med #MyKidCantEatThis og så samler @MyKidCantEatThis billede op og reposter det på deres konto.

Efter jeg har fundet kontoen glæder jeg mig næsten til næste gang Bjørn kommer med en af de virkelig gode begrundelser (og jeg husker at tage et billede). En god måde at få lidt grin ind i en ellers ret trættende situation.
@AssholeParents

Fungerer på samme måde som MyKidCantEatThis, men med folk der har taget billeder af deres stakkels vrede børn og en lille forklaring på hvorfor barnet synes forældrene var en asshole parent.

 
 @WomenIRL

En til konto med crowdsourced billeder fra virkelige kvinders virkelige hverdag.
Her er ikke noget poleret farverkoordineret korrekt dameblads look, men masser af rod, stilforvirring, uheld og forældre fails.

 

@AverageParentProblems

Her er alle billederne fra Ilana der har kontoen, nogle er hendes egne nogle er vist fundet på nettet, men de viser alle typiske forældreproblemer.

 
 

@DILFsOfDisneyland

Lidt en anden genre, men også ganske underholdende. Måske har du hørt om en MILF, men hvis du ikke kender en DILF må du nok hellere selv google eller tjekke the Urban Dictionary.
Kontoen må være noget af det bedste gratis reklame Disneyland nogensinde har fået...

 


#BabyEyebrows

Er hashtagget til billeder af søde baby med festlige øjenbryn - fnis.