7. april 2016

Flere receptive pakker til fonologisk intervention

Sidste uge fik jeg endeligt lagt det første af mine receptive fonologi materiale ud, nemlig det som er målrettet børn der fronter /k/ og /g/ -læs om det lige her og køb det lige her.

 

Det har været skønt at se hvor mange der har købt materialet og er glade for det allerede. Tak!

Nu har jeg fået samlet sammen til at lægge lidt materiale ud til lidt flere processer.

Det er blevet til h-sering af /r/, som jeg af en eller anden grund bare har haft vild mange børn med det sidste stykke tid - ser det lige her.

http://bit.ly/1omNI4E
Deaspiration af /p/ > /b/ og /k/ > /g/, som jeg har lagt sammen med deaffrikation af /t/ > /d/ - du finder materialet her.
http://bit.ly/1qwBSqp

Derudover har jeg også lavet et materiale til noget, som ikke er en rigtig process, men noget som jeg oplever rigtig tit og som den receptive tilgang virker rigtig godt til. Nemlig børn som roder rund i fonemerne /l/, /n/ og /j/. Nogle gange er én eller flere af fonemerne ikke i deres inventar, men ofte har de faktisk op til alle 3 i inventaret, men bytter rundt på dem mere eller mindre konsistent. Jeg har kaldt det "Forviring af /l n j/" og materialet er her.

http://bit.ly/1qa04OI
Ligesom med det første materiale får du en samlet pakke med både lydsymbolkort, klar til at printe og bruge, ordliste med en- og flerstavelses non-ord samt rigtige ord. Adgang til iPad spil med forøvelser og skelneøvelser til træning på flere niveauer (fonem, stavelse, enstavelses non-ord, flerstavelses non-ord og rigtige ord).

Og hvis du nu sidder derude og tænker, hvorfor lavet hun ikke lige noget materiale til det her?
Så send mig en mail, så kan det være vi kan finde ud af det.

http://bit.ly/1pZojQ8