30. december 2016

Familiekalender og børnekalender 2017

SÅ er de klar!

Jeg ved der er en del der har ventet på at hente deres familie og børnekalendere for 2017.
Og nu lykkedes det mig at få lavt dem klar.


Næste år skal jeg nok forsøge at nå at få dem lavet klar lidt før (har jeg sagt det før?), for hvis jeg lagde den mængde tid, som det har taget mig at svare pr mail til alle dem der har skrevet for at høre hvornår 2017 kalenderne kom, sammen ville jeg nok ku ha nået at lave dem færdige i starten af november.

Der er 2 lærere, som har skrevet til mig at I godt kunne tænke jer at have næste års kalender allerede i sommerferien. Fordi I bruger dem til at planlægge jeres skoleår. Det synes jeg bare er en super ide. Så jeg lover at give den en skalle ;-)

Der er også kommet ønske ind om en familiekalender udgave med 7 kolonner. Og det forsøgte jeg i år, men det ville simpelthen ikke blive pænt/plads til at skrive noget i kolonnerne. Så med mindre der er mange flere der ønsker dette fremadrettet, tror jeg ikke det blir en version jeg laver.

Men som altid... Hvis du sidder med et ønske eller ide til næste års kalender så skriv en kommentar til mig herunder eller send mig en mail.

Hvis du er glad for min kalender, så må du meget gerne fortælle venner, bekendte, kollegaer eller underboen om den. For eksempel ved at dele indlægget her på facebook.

Du henter Min Kusine Maria's kalendere via min selz butik:

Familiekalender med 5 kolonner + en kolonne til mærkedag, fødselsdage eller aftensmadsplaner HER
http://selz.co/Ekds1Ha4M

Familiekalender med 6 kolonner + en kolonne til mærkedag, fødselsdage eller aftensmadsplaner HER

Børnekalender, hvor hver dag har en lille firkant, hvori man kan skrive eller tegne aktiviteter HER

Børnekalender, kort udgave med juni+juli+august til sommerferien (da disse måneder for mange børn kan være svære at overskue pga mindre naturlig struktur) HER.

Håber du får skrevet en  masse dejlige planer ind i din 2017 kalender.
Skriv gerne en kommentar herunder, hvis der er noget du glæder dig særligt til i 2017.

Du kan læse mere om mine kalendere i indlæggene lige her.
http://selz.co/4JKBaEpNMhttp://selz.co/4JKBaEpNM