25. december 2016

Fik du den julegave du ønskede dig?

I går var det juleaften og jeg ved ikke med jer, men jeg fik det jeg ønskede mig.
Jeg fik nemlig den fineste halskæde, som Bjørn havde lavet på hans design hold, men ikke ville sige hvem var til. Den var så til mig (, men jeg havde også meldt ud at jeg ville blive lidt misundelig på den person som fik den)!

Men til jer, der måske ikke fik lige den julegave du ønskede dig eller bare godt kunne ønske sig en ekstra julegave, har jeg lavet en giveaway med en super god præmie.

Nemlig et AppStore gavekort på 250 kr til vinderen.

Og ikke nok med det... Julen er jo en tid, hvor vi gerne vil dele hvad vi har og får med andre og derfor får vinderen ud over sit eget gavekort på 250 kr også 2 gavekort til AppStore på 50 kr til, ikke bare 1, men 2 venner, kollegaer, familiemedlemmer eller fremmede.

 
er den ikke fin :)
Du kan deltage i konkurrencen på Instagram ved 'like' og skrive en kommentar til et af konkurrencebillederne (HER), hvori du tagger de 2 personer, som du vil dele gaven præmien med.
Du kan også deltage via Facebook ved at 'synes godt om' og skrive en kommentar til et af konkurrencebillederne (HER), hvori du tagger de 2 personer, som du vil dele gaven præmien med.

Hvis du ikke vil tagge nogle venner, men stadig være med i konkurrencen. Kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev HER og være med i lodtrækningen om gavekortet på 250 kr, men så er der altså ingen ekstra gaver til vennerne (du skal skrive din email selvom du i forvejen er tilmeldt mit nyhedsbrev).

Du kan også gøre alle 3 ting, for at højne dine chancer.
Held og lykke til alle!

Jeg trækker vinderen d.2 januar 2017.
Vinderen får svar via det medie personen har deltaget på og skal efterfølgende sende mig mailadressen på de 3 Apple ID som skal indløse gavekortene inden 3 dage ellers bortfalder præmien.

Og sidder du nu og tænker, hvad i al verden skulle jeg dog købe med sådan et stort AppStore gavekort, så kan du jo tage et kig på de apps der gennem tiden har været 'Ugens app' (HER) eller mine lister med Anbefalede Apps (HER).
Eller følge med de næste par uger, hvor der kommer indlæg om den del nye apps til børn, familier, forældre, pædagoger, lærer og logopæder.


Skriv din bedste julegave i kommentarfeltet herunder :-)