20. marts 2019

Åbent Webinar om Intervention ved udtalevanskeligheder

SÅ er jeg klar til at invitere jer til mit allerførste online-live-webinar. Test-webinarerne er gået godt og det ser ud til jeg har en i al fald funktionel løsning klar.

Det oplæg jeg præsenterer i webinaret, er det samme som jeg holdt fysisk i januar (se indlægget HER) og en lidt længere udgave af det webinar jeg holdt for ALF (se indlægget HER).

Oplægget handler om alle de tanker og variabler man som logopæd skal have styr på efter man har valgt sin interventionsmetode og targets, før man kan vælge den specifikke aktivitet og materialet til denne.Man kan nærmest kalde det kravspecifikationen for aktiviteten/materialet (hvis der er nogen af jer som arbejdede indenfor produktion før de blev sprogmennesker :-))


I oplægget gennemgår jeg de strukturelle valg, som guider dig i udformningen af dine interventions aktiviteter og på den måde få formålet interventionen med dig ned i de mindste detaljer.
Deltagerne stifter bekendtskab med de begreber der er brug for, hvis man vil være præcis i interventionsbeskrivelse og udførsel. Disse begreber går på tværs af vanskeligheder og metoder, gør det nemmere at videregive information og instruktion og er nødvendig for evidensbaseret praksis.
Undervejs vil der være eksempler på forskellige aktivitetstyper. til inspiration.

Oplægget holdes som sagt som et live webinar. Det betyder at du skal kunne sidde klar ved din computer onsdag d.10 april kl.13:30-15:00, hvor jeg så samtidig sidder foran min computer og holder oplægget. Undervejs og til sidst i oplægget vil man kunne stille spørgsmål til mig via chat.

Du tilmelder dig HERHVAD: Intervention ved udtalevanskeligheder - aktivitet og intensitet, hvad skal jeg tænke på?

HVORNÅR: Onsdag d.10. april 2019 kl.13:30 til 15:00

HVOR: Hjemme i din sofa, på din PC på kontoret eller din telefon i toget - du bestemmer!


HVOR MEGET: 345 kr eksl moms pr person (der kan betales med EAN, bankoverførsel eller mobilpay). Hvis I sidder flere sammen og ser oplægget (hvilket kan være en rigtig givtigt prioritering, hvis man fx lige indlægger tid til 30 min til snak bagefter), må jeg bede om at man er omhyggelig med at sørge for at der laves betaling for alle personer i lokalet.
OBS: hvis i er 10+ der gerne vil se det sammen, så send mig lige en mail for så er i ved at være der hvor det bedre kan betaler sig for jeg at jeg holder noget specifikt for jer

HVORDAN: Du tilmelder dig bindende HER. Jeg sender dig en mail i ugen op til med information om hvor og hvordan du logger dig på live-streamen. Det eneste du skal bruge en PC/tablet/telefon med internetadgang og et google login (jeg forklarer dig hvordan du opretter et hvis du ikke har i forvejen).

HVEM: Logopæder, talehørekonsulenter eller lignende der kan forudsættes at have viden om interventionsmetoder for udtalevanskeligheder generelt. Men ønsker guidning kliniske tænkning og beslutningsprocess i forbindelse med udvælgelses af aktiviteter og materialer til disse.

HVORFOR: Du vil gerne have lidt mere struktur på din indsats på et af de områder hvor du som logopæd har flest sager uanset om du arbejder direkte eller indirekte. Du vil gerne skyde genvej til en mere effektiv intervention. Du sætter pris på at få lidt faglig inspiration en kedelige onsdag, hvor du oveni købet slipper for at skulle bruger tid på transport til og fra et oplæg. 

Jeg glæder mig til at se dig!
Eller til at du ser mig... Eller til at jeg ser du tilmelde dig HER :-D