1. april 2020

Hjemme med børn #3

Det er nu den 3. uge hjemme godt i gang #vibliverhjemme.
Husk at du kan se lidt om hvad vi laver herhjemme på min instastory på instagram HER.
Alle er vist ved at være trætte af skærme og livemøder og streaminger eller er det bare mig?

Noget af det der er brug for lige nu, synes jeg er ting at grine af. Det giver mig ligesom altid en generel tro på menneskeheden, at se alle de sjove ting folk finder på. Og jeg synes virkelig der har været meget sjovt de seneste dage.

Her er de 2 ting jeg har grint mest af!
Jeg helt vild med den "oversættelse" af 'Der Untergang' som en lærer har lavet HER, om forældre-corona udfordringen. Skynd dig at se den. Den er blevet fjernet fra FB, men vi må håbe den får lov at blive på YouTube. Det er jo nok både første og sidste gange man siger dette; men jeg kan virkelig genkende Hitlers følelser :-D


Du kan se den originale Hitler rant HER.

Og se lige familien HER, som har lavet den mest grineren udgave af Les Miserables sangen "one more day" (se lige den først hvis du ikke kender den, fx HER fra filmen fra 2012).
Ikke alene er sangen god, men jeg er også vild med de første 33 sekunder af videoen som total er en kopi af mit liv og det lydniveau og afbrydelsesniveau vi holder :-DMen hvis du stadig føler at du mangler noget at lave eller sætte børnene til så er her nogle flere ideer, som ikke var med i indlæggene Hjemme med børn #1 og Hjemme med børn #2.
  • Vikingeskibsmuseet i Roskilde har online historie undervisning om livet på vikingeskibet fredag d.3/4 kl.11 - HER på FB.
  • Der er akroyoga både som live familieflyvning med Cecilie fra Børn og balance (med hendes hjælper Finn) hver onsdag og søndag kl.15 live på Zoom HER og når det passer jer med Tatjana fra familieakroyoga på YouTube HER
  • ChildArt Online Tegneskole har gratis tegne time torsdag d.2/4 kl.10 - se det på FB HER
 
 
Man kan jo også lige se Bamselægens: "sådan vasker du hænder", det kan man jo ik blive mindet nok om i disse tider og hun er jo altid flink og god.
Derudover er der altså også virkelig mange gode ting bare på Ramasjang. Fx har vi set både "Den utrolige historie om den kæmpe store pære"og "Krakel spetakel", men den er vist væk nu. Men der er stadig fri adgang til disse perler:

 

Og hvis du er logopæd, så husk at se indlægget jeg har lavet omkring telepraksis HER.

Jeg har løbende opdateret mere flere gode kilder der er kommet til i løbet af ugen.
Og jeg har fået meget få spørgsmål omkring telepraksis, så jeg går ud fra at alle vil være i gang er godt i gang :-)