1. marts 2013

Vores bedste...

Man skal dele!

Når man deler noget med nogen så blir man selv glad, dem man deler det med blir også glade og de får lyst til at dele noget de har med andre. Og så let er en god cirkel startet.

Derfor har jeg på MinKusineMaria's Facebook startet med noget nyt.
Inde under billeder finder I nu et album der hedder: "Vores bedste..."
I dette album vil jeg langsomt begynder, at lægge forskellige billeder ind, der hver repræsenterer en kategori.
En kategori kan fx være:
  • Vores bedste legepladser
  • Vores bedste madpakke tips
  • Vores bedste familie restaurant
  • Vores bedste hjemmelavede stykke legetøj

Det, som jeg rigtig godt kunne tænke mig jeres hjælp med er: at dele hvad I synes er det bedste.

I gør det ved simpelthen at klikke på et (eller flere) af billederne i albummet på Facebook og tilføje en kommentar, hvori I fortæller hvad I synes er det bedste indenfor netop den kategori.

På den måde kan vi samle og dele en masse gode ideer med hinanden :)
 
 


Du må meget gerne skrive lidt om, hvorfor du og/eller din familie synes så godt om stedet, tingen eller ideen. Ligesom du også meget gerne må lægge et link, så det bliver lettere for andre at finde det, om det så er en adresse, hjemmeside, opskrift, artikel eller omtale.

Og skriv endelig dit bedste tip. Uanset om du tænker det er noget alle burde vide, noget ingen andre end dig kan li eller noget alle andre ved i forvejen. Man blir tit overrasket over, både hvad man ikke vidste fandtes lige under næsen på én og hvad andre ikke havde opdaget.

Tak til alle der følger med!
1000 tak til alle der bidrager!

Kom med et tip og vind en skrive-app
For at få lidt gang i delingen af tips kan jeg da også logge lidt med en præmie.
De første 4 kategori-billeder er nu lagt op på Facebook, klik på billederne herover for at komme hen til dem. I hver kategori trækker jeg, fredag d.22 Marts, lod blandt dem der har lagt et tip om en promotion kode til den helt nye app Skriv og Læs. Altså ialt 4 chancer for at vinde og 100% chance for at andre får noget ud af dit tip - win win :-D

Skriv og Læs (7 kr) er en fin lille skrivemaskine app til børn der er gerne vil lege med bogstavernes navne. Appen læser ikke de ord man skriver op, men den siger bogstaverne på dansk efterhånden som man taster, så den er god til at lære bogstavernes navne. Det er let at skifte mellem store og små bogstaver, så det er også oplagt at øve sig på. Der er også en "ABC Quiz" mode, hvor man blot skal taste det bogstav appen beder om. Hvilket også er en simpel måde at øve bogstavernes navne. Det er endda muligt både at høre navnet igen og se hvordan det ser ud, hvis man har brug for hjælp.


Se flere ABC apps i indlægget her (kommer snart)