30. juni 2012

Nye GRATIS Alfabetkort

http://www.mrprintables.com/danish-alphabet-flash-cards.htmlNøj hvor har jeg glædet mig til at kunne lave det her indlæg :)

I et samarbejde med Mr.Printables, har jeg fået lavet et sæt super fine alfabet-flashcards med billeder af danske ord og alle de danske bogstaver (også Æ, Ø og Å).


Hos Mr. Printables finder du udover alfabetkortene rigtig mange gode gratis materialer til print - og nu også nogle på dansk!
Alle materialerne har tydelige og søde illustrationer.

I morgen kommer der et indlæg med en masse ideer til måder du kan bruge kortene til forskellige lege, der hjælper dit barn til at lære alfabetet og dets lyde. Edit: se indlæg her.

For at printe alfabetkortene klikker du bare på download. Kortene åbner som en pdf-fil som du kan printe som du plejer.


Du kan printe dem ud som de er, på A4 papir, og få kort de er ca 6 x 8,5 cm. Printe 2, 4 eller 6 af pdf siderne på en enkelt A4 side og få små kort du kan have med hvor som helst.

Print på almindeligt papir, hvis det skal gå hurtigt. Print på karton, hvis du vil have lidt kraftigere kort, der holder lidt længere. Eller print på papir og lim derefter papiret på pap eller træ, hvis du vil have kort der holder rigtig længe.

Flashcards'ne som Olive har tegnet er så fine, at du også sagtens kan bruge dem som pynt på børneværelset.
Se ideer her til hvordan flashcards kan fungeres som kunst på dit barns værelse. Hæng dem alle sammen op, nøjes med dem som staver dit barns navn eller bare dem du synes er sødest.

Kortene kommer om kort tid også i en plakat udgave...

Hvis du downloader alfabetkortene, skriver du så ikke lige en lille hilsen i kommentarerne herunder - TAK :)