21. marts 2015

Farvel Internet Explorer

Hvis du læser dette indlæg er der 21% chance for at du gør det via Internet Explorer. Som er Microsofts browser, som nu officielt er ved at blive udfaset.

Via Google Analytics, kan jeg nemlig se allemulige demografiske ting om de læsere bloggen har. Det er super smart, så jeg fx ved hvilke browsere jeg skal tjekke mit design virker på osv.

Men der har faktisk også overrasket mig lidt, hvor meget jeg kan se uden overhoved at gå særlig meget op i det. Så kan ikke lade være med at tænke på, hvormeget de professionelle der går op i sådan noget kan se om os.

Det er mit indtryk at dem der bruger Internet Explorer enten:
A) ikke går op i hvilken browser de bruger
B) er tvunget af en eller anden IT afdeling til at bruge Internet Explorer

Jeg har (som mange, i flere år), nærmest aggressivt, foretrukket først FireFox og nu Chrome.
Som jeg kan se at henholdsvis 5% og 24% af jer, bruger til at læse dette.

Den browser jeg bruger allermest er dog (ligesom 40% af jer) Safari. Grunden til dette, er nok at det er Apples browser, som iPad/iPhone benytter som standard. Og det bare er derfra mange af os er på internettet.


Derfor må jeg indrømme at jeg fnes en del, af Buzzfeeds sammenfatning af Internet Explorers liv og farvel - se den lige her.