23. marts 2015

MinKusineMaria på Instagram

Som du måske så, var der noget nyt i den seneste giveaway.
Det var nemlig muligt at deltage via Instagram.
MinKusineMaria er nemlig kommet på Instagram.
Hvis jeg skal være helt ærlig er det sgu lidt blevet min barsels-hobby.
Det perfekte tidspunkt til et nyt socialt medie.

Så hvis du er på Instagram er du mere end almindelig velkommen til at følge @MinKusineMaria.dk, hvor jeg poster lidt hverdags billeder, lidt om de indlæg jeg arbejder på og overraskende mange videoer.

Her er det første billede jeg Instagrammede:

Et billede slået op af @minkusinemaria den

Som logopæd er Instagram også en super fin kilde til inspiration. For eksempel lægger mange udenlandske SLP'er (= Speech- and Language Pathologist = Logopæder) billeder op fra deres dagligdag, hvor du kan være heldig at få en god ide, som man ellers aldrig havde set eller bare blive klogere på folk i sammen situation som dig.

Mange af de SLP'er, der har blogs lægger tit billeder ud af ideer som måske virker lidt for små til at skrive en hel blog post om. Eller ting de er ved at arbejde på og måske ikke lige når at skrive indlæg om (det kender jeg rigtig godt selv, der er så mange ting der ligesom bare har svært ved at nå at blive til indlæg fordi de bliver overhalet af andre ideer).

Prøv for eksempel at se det her bord, er det ikke bare for smart, så kan man sidde omringet af børn og med adgang til alle ens materialer - mums.


Se herunder hvilke hashtags Allison fra SpeechPeeps foreslår at man følger for at se logopædirelaterede billeder. Og læs hendes indlæg med flere gode argumenter for at komme med på instagram.

http://speechpeeps.com/2015/01/why-every-slp-should-instagram.html

Udover ovenstående, vil jeg blandt andet forsøge at bruge følgende danske hashtags, som I meget gerne må være med på: #logopædi #børnesprog #livetsomlogopæd #talepædagog #sprogstimulering