17. september 2012

Vi maler Warhammer figurer

På det seneste har Adam genoptaget en hobby fra da han selv var barn.
 
 

Så nu sidder både ham og Bjørn tit og maler små figurer sammen. Det sproglige indhold til denne aktivitet kommer både i form af de samtaler de har imens de tale om både figurerne, de historier de finder på med figurerne og så bare om alle mulige hverdags ting og sager som man nu engang let kommer til at tale om når man sidder og laver noget kreativt sammen. Men der er også en masse sprogstimulering i de samtaler de har når de sammen finder ud af hvilke dele figurerne skal sættes sammen af, når de diskuterer våben typer, favevalg og begrundelser for dette.
 
 

Når figurerne er færdige kan man lege videre med dem som dukker, man kan lave små historier/skuespil og fx bruge dem som spillebrikker (og så kan far ha dem med når han skal til rollespil).

Materialerne har de købt i Games Workshop som fysik ligger ved Nørreport station. Her er der også en løbende en masse aktiviteter i og omkring især Warhammer universet. Det meste er Bjørn stadig lidt for lille til, men på computeren kan han sidde med Adam og se mere fra universet, mens taler en masse om hvad hvilket våben kan og figurernes styrker, svagheder og udseende.

2 figurer Bjørn har malet

En figur der er blevet grundet