9. oktober 2012

Hvad fanden laver man på barsel...

Dette indlæg har nu ligget og ventet længe efterhånden. Jeg har været lidt i tvivl om jeg skulle uploade det her indlæg, af ren pinligheds-begrundelser, men... I anledning af at jeg på mandag starter på arbejde og Adam starter på barsel må jeg hellere få det postet :-)

Nogen synes tiden snegler sig af sted - nogen synes tiden flyver forbi... Barsel.
Her er nogle af de mere eller mindre mærkværdige sange mig og Cleo får tiden til at gå med....

Her kommer der en lille mus

Hoved-skulder-knæ-mås
 

Ingen er så sød

Prikke gris
(min mor har så nu kommenteret at det er:
"når andre mennesker prikker deres STORE grise, prikker jeg min lille gris)

Sko sko hest

Her kommer der en lille mus

Klappe-klappe-kage

Kyllingelår-Pille rejer-Salami

Hjulene på bussen
 

Pandeben-Øjesten....
Første gang jeg laver Pandeben er hun ikke synderligt imponeret.
 Efter jeg har gjord det et par gange synes jeg hun begynder at reagere mere på det...
Tænker at hun måske føler at jeg prikker hende lidt for meget i øjnene :-) 
så prøver med en mere roligt flydende bevægelse til Pandeben rimet

Hvis din baby er glad for sang og musik så prøv at se om der ikke er en musiklegestue, noget babyrytmik eller baby salmesang i nærheden af jer. Bjørn har for eksempel gået på flere hold hos Anja Toft til BabyBongo.

Bor i på Sjælland kan du fx starte på PåBarsel portalen, her er samlet rigtig meget information om løbende og enkeltstående aktiviteter for voksne med baby. Ellers prøve lokale aftenskoler, kirke eller biblioteker.


Cleo har også været overordenlig glad for at høre den cd vi har fra GladBaby.dk. Vi har CD nr 4 (rygtet siger at nr 3 er den bedste) og den har altså bare været god til at få Cleo til at falde i søvn - bedre end alt mulig andet musik som hun ellers også virker til at synes om.

Hallo kig på mor ikke i kameraet